Croatian English French German Italian Russian
12
5
4
1
2
3
«
»

Opći uvjeti najma vozila

Osiguranje

* Za svako oštećenje vozila obavezno je napraviti POLICIJSKI ZAPISNIK te popuniti odgovarajuće formulare. Svakako treba nazvati M & B poslovnicu.
* Ako je M & B vozilo oštećeno, odgovornost za štetu osigurava se obveznim plaćanjem dnevnog dodatka za kasko osiguranje (CDW). Ovo kasko osiguranje ne pokriva štetni događaj u punom iznosu, već samo štetu do iznosa franšize.

CDW ima i neke iznimke, koje nisu pokrivene kasko osiguranjem:
CDW ne pokriva štetu slijedećih dijelova: gume, ratkape, naplaci i donji postroj vozila.
CDW ne pokriva oštećenja motora nastala zbog nedostatka ulja.
CDW ne pokriva nikakvu štetu ako je vozač bio pod utjecajem droge ili alkohola (dokaz policijski zapisnik), te ukoliko je vozilo minirano ili namjerno zapaljeno.
CDW ne pokriva štetu učinjeno sa strane osobe koja nije navedena u ugovoru kao vozač.

Otkup franšize nije uključen u cijenu.

S otkupom franšize najmoprimac je pokriven u slučaju štete na vozilu u potpunosti (i dalje vrijedi pravilo o obveznom policijskom zapisniku kao i gore navedene iznimke).
Ukoliko stranka ne otkupi franšizu, a napravljena šteta je manja od iznosa franšize, najmoprimac odgovara za taj manji iznos. Ako je iznos štete viši od iznosa odbitne franšize, stranka je odgovorna za iznos franšize. Ostatak štete pokriven je kasko osiguranjem.

* U slučaju prometne nezgode, obvezatan je policijski zapisnik. Ako stranka ne donese policijski zapisnik CDW se uopće ne primjenjuje i stranka je odgovorna za štetu u punom iznosu.
* TP (theft protection = osiguranje od krađe) ne primjenjuje se u slučaju izgubljenih ključeva ili gubitka dokumenata vozila.

POSTUPAK U SLUČAJU PROMETNE NEZGODE: Osigurati vozilo od daljnjih oštećenja, zvati policiju i najbližu poslovnicu M & Ba, dati izjavu i popuniti odgovarajuće formulare.

Prelazak preko državne granice

Svim je vozilima dozvoljen prelazak državne granice prema zapadnoeuropskim zemljama. Zemlje za koje ne dozvoljavamo prelazak granice su: Grčka, Rumunjska, Bugarska, Rusija i sve bivše države SSSR-a, Turska, Albanija. Ulazak u Bosnu i Hercegovinu, Jugoslaviju, Crnu Goru i Makedoniju moguć je na zahtjev i uz prethodnu suglasnost M&B-a. Napomena: TP (osiguranje od krađe) ne važi za područja Republike Srpske u BiH, Jugoslavije, Crne Gore i Makedonije.

Prihvaćanje rezervacija

Svaka rezervacije mora biti poslana i potvrđena od strane našeg rezervacijskog centra najmanje 48 sata prije željenog preuzimanja vozila. U nekim iznimnim slučajevima za vrijeme špice sezone moguće je da M & B odbije potvrditi rezervaciju zbog potpune popunjenosti kapaciteta. Slanje rezervacija “ na vrijeme” može potpuno smanjiti mogućnost ovakvih odbijanja.

Mogući extra troškovi

Cijene mogu uključivati po dogovoru: dnevni najam (24 sata ), neograničenu kilometražu, CDW, TP, otkup franšize i porez.

Plaćanje

Plaćanje je moguće obaviti svim uobičajenim kreditnim karticama ( EC/MC; AMEX, VISA; DINERS) kao i Voucherima turističkih agencija. Međutim, da bi konkretni Voucher Turističke agencije bio prihvaćen kao sredstvo plaćanja, mora biti potpisan Ugovor između te Agencije i M & B-a. Zbog mogućih extra troškova koji nisu unaprijed poznati kao što su: gorivo i usluga punjenja gorivom, kašnjenje u vraćanju, produženje najma i sl., bianco slip kreditne kartice, kao garancija plaćanja, mora biti ostavljen na šalteru pri preuzimanju vozila .

Ostale pojedinosti

Starost vozača: 21- godina minimum. Vozačka dozvola mora biti stara najmanje dvije godine. Maximum godina: nema gornje starosne granice.

Automobili u ponudi

Opel
FIAT
Chevrolet
Suzuki
mitsubishi
Reanault
Peugeot
Kia
«
»

Klijenti o nama

Newsletter

Lokacija ureda

Poslovnice i podružnice

M & B d.o.o. - Trajektna luka, Supetar
M & B d.o.o. - hotel Kakuts (Svpetrus hoteli)
M & B d.o.o. - hotel Amor (Velaris), Supetar
M & B d.o.o. - Villa Hotel Adriatica, Supetar
M & B d.o.o. - hotel Vrilo, Postira
M & B d.o.o. - hotel Lipa, Postira
M & B d.o.o. - Aerodrom Brač (zračna luka Brač)
M & B d.o.o. - Acy Marina Milna, Milna
M & B d.o.o. - Agencija Travelina, Milna

 

Kontakt informacije

+385 0 21 630 709  +385 0 21 757 709

+385 0 91 250 9491 | +385 0 98 265 287

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

M&B d.o.o. OIB: 56507176024, MBS: 060070640,
HR - 21400 Škrip, Porat 2, Supetar, otok Brač